Сьогодні в Березівській спеціальній школі відбувся вже традиційний Олімпійський урок

Спорт – немов Всесвіт... У ньому теж запалюються яскраві зірки!

Сьогодні в Березівській спеціальній школі відбувся вже традиційний Олімпійський урок, на який з'їхалися наші випускники – дефлімпійські золоті чемпіони, неодноразові срібні призери Дефлімпійських ігор, чемпіони України, чемпіони Європи та світу – Леонід Дейнека, Сергій Дем'янчук, Олександр Помінчук, Роман Будзинський, а також заслужений тренер України Василь Андрійович Глабчук, під керівництвом якого в стінах нашого спортивного залу гартувався спортивний дух наших спортсменів.

На заході також були присутні голова Житомирської обласної організації УТОГ Валерій Станіславович Дем'янчук і керівник Житомирської обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю Житомирської обласної ради Сергій Станіславович Логвиненко.

Олімпійський урок хоч і є вже традиційним, але щороку відрізняється своїми неповторними миттєвостями та сюрпризами!

Наші дефлімпійські чемпіони розповіли про свій шлях – від шкільного порога до олімпійських вершин, про перемоги та поразки, змагання в різних країнах світу, а також побажали вихованцям школи завжди долати перешкоди та досягати успіхів у будь-яких сферах життя!

Під час заходу було підбито й підсумки тижня фізичної культури та спорту. Найактивніші учні нагороджені дипломами та цінними подарунками!

Пишаємося нашими випускниками та учнями!

Крізь терни до зірок!


Галерея "Олімпійський урок (2023)"

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.