"Навчаючи – вчимося!" – під таким гаслом у нашій школі пройшов семінар-практикум "Корекційна спрямованість уроку та заняття як чинник підвищення якості знань учнів з особливими освітніми потребами"

"Навчаючи – вчимося!" – під таким гаслом у нашій школі пройшов семінар-практикум "Корекційна спрямованість уроку та заняття як чинник підвищення якості знань учнів з особливими освітніми потребами".

Під час семінару педагоги мали змогу обмінятися досвідом роботи, окреслити подальшу стратегію в корекційно-розвитковій роботі, яка є однією з найголовніших умов успішного навчання, виховання та соціалізації дітей з особливими освітніми потребами.

Гарною традицією є активність наших педагогів, готовність постійно вдосконалюватись і, йдучи в ногу з часом, вивчаючи та використовуючи в роботі сучасні освітні технології, постійно підвищувати якість освітніх послуг закладу.

Дякуємо всім, хто взяв активну участь у підготовці та проведенні семінару, окресленні шляхів підвищення ефективності корекційної спрямованості уроку та заняття в спеціальній школі.


Галерея "Семінар-практикум (грудень 2023 року)"

Кiлькiсть переглядiв: 38

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.